green-apple's FotoPage


My name: green apple
My Fotopage: http://green-apple.fotopages.com/
About me: <<< created by : green-apple >>>
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Shafiee Ahmad
Latest entry:Firmax Beauty Magic Cream
Beauty MAGIC CREAM Firmax.... Hanya sedikit sapuan dinadi anda... Kesan serta merta.... Kegilaan wanita masa kini... Menambah keyakinan diri anda.... Utk lelaki & wanita... PENGEDAR DIPERLUKAN SEGERA. HUBUNGI : 013.365.8464 facebook: http://www.facebook.com/FirmaxBeautyMagicCream?ref=hl View this Fotopage entry
Hasrul Andry
Latest entry:Izuria & Fares Wedding Reception at Batu Lanchang, Pulau Pinang
View this Fotopage entry
Abah Wafi
Latest entry:Good Bye My Lover !
After 3++ years of amazing service, now I have to say goodbye to my beloved D80. I can say it was underutilized since it was only my "pet", not my "hunting-dog". I can't believed the shutter count only around 15K, which mean, I only take approx' 13 shoots per day. So....good bye my Love...welcome D7000 !! View this Fotopage entry
Combined 2
Everything for weddingku
View this Fotopage latest entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
Sweet Frosting
Latest entry:Biskut Raya 2010
Maaf kerana dah lama tak update FP ni. Masa tak mengizinkan. Seperti tahun-tahun sebelum ini, Sweet Frosting membuat jualan biskut raya untuk tahun 2010. Tempahan biskut raya dibuka sekarang sehingga sehari sebelum puasa. Pesanan akan ditutup secara rasminya pada 10 Ogos 2010. Kami juga menjual sample yang mengandungi 6/ jenis biskut yang terpilih, 1 setiap satu dengan harga RM10.00 untuk sebekas sehingga stok masih ada (termasuk kos courier). Untuk pesanan & pertanyaan sila emailkan ke shi... View this Fotopage entry
Rahmat Ali
Latest entry:SEMINAR FOTOGRAFI PERKAHWINAN 2011
Latest Update: Facebook : www.facebook.com search / carian by email : jgd5115@yahoo.com ++ Photo & Graphics by Rahmat a.k.a Nourarahmat ++ Contact : (+6) 019 710 0002 for booking & inquiries. ++ Email : jgd5115@yahoo.com View this Fotopage entry
Asia Pacific Rally Championship - Malaysian Rally (mr10) - 2010
Ahmad Syafiq Amir
Latest entry:Febuari baru ni Britday adik mia ke 5
View this Fotopage entry
touch RM go
Latest entry:UAE, Dubai ~BURJ KHALIFA
Burj Khalifa Inauguration. January 04, 2010 http://www.burjkhalifa.ae/(World's Tallest Building) View this Fotopage entry
Burj Khalifa
Kasih Abadi
Latest entry:EXPO PERKAHWINAN MALAYSIA 10-12 JULY 2009
ALREADY DONE WITH EXPO PAMERAN PENGANTIN MALAYSIA 2009 THANK YOU ALL FOR COMING... :) AND MAKING KASIHABADI BOOTH MERRIER... LOL Our dias was sponsored by http://weddingsbysher.blogspot.com :-D Such a lovely, simple and sweet dias really resembles us KASIHABADI... :-D Our team was also joined by http://prettylilcakes.blogspot.com Specializing in making yummylicious cakes,cupcakes and all to meet ur desired theme... And this pictures was taken by a talented photographer, Remy 01262600197 from H... View this Fotopage entry
Mohd Taufiq and Nurfahimah Manchester UK
View this Fotopage entry
SIREH The Wedding Journal
Latest entry:Post Wedding: Rosni & Ghafir
We are going to Alor Star.. Yeay... This time, me & Fed are trying a new concept with our outdoor shooting. It's kinda bored shooting in wedding outfit. So, we come out with this idea. At first, we were afraid that the couple will reject our proposal. Thank God they like it. We spent 3 hours for the shooting session. It's kinda exhausting experience for them. But they enjoyed it very much. They were giving us full commitment in making it successful. It was an unforgettable experience for them. We are ha... View this Fotopage entry
my pokcik
Latest entry:2nd Workshop
View this Fotopage entry
Ida Isk
Latest entry:Bear Coklat untuk door gift ..
Salam untuk semua Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :- 1] order 1- 50pcs = satu 80sen 2] order 1- 100 pcs = satu 70sen 3] order 100pcs keatas = satu 60sen note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com ,... View this Fotopage entry
ketupat raya - 50pcs RM30 saja
aki ika
View this Fotopage latest entry
linda azam
Latest entry:fun time @ the beach
cuti labor day aritu, kiteorg sefamily + yantz sefamily ke PD..lama tul tak gi sana. plan pun last minute jek, since papa aina pun baru balik out station, so its just about a time to have a good rest. kiteorg stay kat bayu beach, sib baik ada kosong lagik..public holiday kan, sume org pun nak berholiday.. sampai tghari, pas checked in..gi mkn dlu.. then papa aina & ayah aqil gi solat jumaat..kiteorg bersuke ria melompat-lompat kat bilik. sib baik tak roboh katil tu.. ptgnye agak2 dah redup sket, barulah ki... View this Fotopage entry
father & doter..
raZan raiHAn
Latest entry:...
kt qimie's reception. walaupun sy lama tak apdet fp tp kami ttp berhubung lg :) View this Fotopage entry
ayu n me
kak long
Latest entry:Pa & Ma April 2009
Dapatkanlah di pasaran sekarang! Cerita lanjut di http://orkedsaiful.blogspot.com View this Fotopage entry
lama dah punya cerita
Latest entry:South-West of England
View this Fotopage entry
Netherlands
hasbi felix
Latest entry:Moving ..
to view more new pic..just add me : Muhammad Hasbi.. see you there..! View this Fotopage entry
Amir Ridhwan
Latest entry:fotopages- R.I.P.
I can still be found here: http://www.flickr.com/photos/labah-labah/ http://malaysiantrekker.wordpress.com/ View this Fotopage entry
famin faizal
Latest entry:Promo : Education Program for school kids
Program hebat utk anak/adik anda Score straight A dalam exam. Saban tahun setiap kali keluar result exam SPM, PMR atau UPSR, ada saje pelajar cemerlang yg score straight A dalam exam.. 10A, 20A, 23A! Dlm cemburu, buatkan kite tertanye2 mcm mane la dorg ni belajar? dorg ni mkn ape ek? Alhamdulillah, dgn "Program Score A" skrg semua orang boleh score A! Now everyone can Score A! Teknik Program Score A terbukti berkesan setelah hampir 10 tahun digunakan sejak diasaskan pada tahun 1999. Ini adalah ... View this Fotopage entry
ady skywalker
Latest entry:boikot fotopages good bye fotopages
View this Fotopage entry
Johor Wedding Photographer
Latest entry:GONG XI FA CHAI 2010
Visit our website for WEDDING PHOTOGRAPHY. Get a professional wedding photographer for your big days. http://www.capturepixs.com.my Regard's Ayares Senior Capturepixs Photographer View this Fotopage entry
Mama Sheeda
Latest entry:Wedding Mac 2009
Wedding Planner : Andaman Anggun Mama Photographer & Graphic Designer : Sabli Dahrin View this Fotopage entry
7
Hadzley Harith
Latest entry:My Official Photo Blog
http://www.hadzleyharith.com() Masih lagi sebagai Domain Rasmi & Sumber Maklumat Promosi Serta Pakej Terkini dari Saya. http://blog.hadzleyharith.com() http://blog.hadzleyharith.com() Blog Rasmi Hadzley Harith. Semua gambar-gambar dan aktiviti terkini akan dipamerkan di sini. Sila lawati Blog Saya untuk maklumat lanjut. Sebutharga pengambaran perkahwinan boleh diperolehi dengan mengisi borang online yang disediakan di dalam Blog Rasmi saya. Jumpa Anda di Blog Rasmi Saya... Hadzley Harith ... View this Fotopage entry
shahril ramzi
Latest entry:salam aidilfitri !
selamat hari raya, Maaf zahir & batin ikhlas, shahril ramzi View this Fotopage entry
Sani Rahman
Kami telah berpindah ke : Blog : http://www.arunamaya.com/belog View this Fotopage entry
Latif & Sabrina
Tepak Bridal Photography
Latest entry:Update update part 2
Part 2 plak :) Amri dan Ain - 16 August 2008 Taman Botani Putrajaya Black dan Linn - 8 August 2008 Ipoh Perak Halim dan Mona - 3 Aug 2008 Masjid Wilayah KL Hamdi dan Normiza - 6 July 2008 Ampang Nazrul dan Sha - 6 Jun 2008 Bestari Jaya Selangor Fazly dan Mell - 31 Mei 2008 Melaka http://www.tepakbridal.com For Bookings & Pricelist: 016-390 0369 / 016-395 5285 View this Fotopage entry
Azril Hafiz
Latest entry:Direktori Perkahwinan SehatiSejiwa.Com.My
http://www.sehatisejiwa.com.my/() Semua persiapan perkahwinan anda disini termasuk fotografi, rakaman, katering, kanopi, dewan, kek, hiasan bunga, mak andam, hantaran, pakej bulan mandu dan lain-lain. View this Fotopage entry
with sister in law
syahreil hafiz
Latest entry:Looking Outside - John N Baiti
Coming Soon hehheheehhe..asyik coming soon aja... LOL LOL LOL LOL ..apa lagi masuk dalam http://buttet.net Syahreil Hafiz Samsudin buttet gmail.com YM : lemang2002 contact : 0124517038 url : http://buttet.net View this Fotopage entry
dR ali IB Resources
Latest entry:Program Perkhemahan Foto Alam (Nature Photocamp)
Alhamdulillah, saya dan beberapa orang rakan jurufoto alam akan mengadakan program Perkhemahan Foto Alam (Natures Photocamp). Setelah kami mengadakan banyak siri perkhemahan foto di hutan-hutan, gua, sungai, jeram, air terjun, tasik, pulau, bukit, dataran tinggi dan gunung sehingga ke gunung berapi di Indonesia sesama kami. Maka kali ini kami ingin membuka peluang untuk berkongsi ilmu dan pengalaman kami kepada sesiapa sahaja yang mempunyai MINAT MENDALAM berkenaan fotografi alam (nature photography)... View this Fotopage entry
Miss Creative Cakes
For more information pls click http://misscreativecake.fotopages.com View this Fotopage entry
gerimis salji
Latest entry:Selangor : Sungai Congkak
* View this Fotopage entry
Sungai Congkak
David Tan Teng Hui
View this Fotopage latest entry
udeyismail Wedding Photojournalist
Latest entry:Ini Adalah Entry yang Terakhir
photograph by : Saiful nang Untuk Semua ini adalah entry yang terakhir kat fotopages nie.. sampai sini sahaja aku tulis blog nie.. terasa berat jugak nak tinggalkan blog nie.. bler nak tinggal jek teringat waktu-waktu yang lepas daripada korang x kenal.. korang kenal.. dari pada bukan kawan,jadi kawankan. Bagi sesapa yang lama tak masuk ke sini.. jangan terkejut dan bertanya apsal x update-update gambar.. Kalau x de gambar baru tu jangan lupa masuk kat sini http://blog.udeyismail.com . Sebelum nie me... View this Fotopage entry
Mama Yaya
Latest entry:Afia 40 days
4 jun, pergi appointment hospital. Berat Afia sekarang : 4.4 kg kene 2 injection sbb Afia sihat... response semua ok... byk gak berat naik, dulu 3.240 kg masa lahir.. skang ni dah 4.400 kg... naik dlm 1.2 kg... Alhamdulillah, masih minum susu ibu sepenuhnya... Si kakak, dah sebulan lebih ponteng taska... gi sekolah balik bila adik pun dihantar sekali la agaknya... skang ni tgh try ubah timing tido dia yg dah lari sejak mama tgh sarat dulu... susah aaa dia takmo tido malam.. Apa-apapun, Alya s... View this Fotopage entry
kakak sayang adik...
rudy Azwan Sairan
Latest entry:kesian blog ni lama tak update
kesian blog ni lama tak update Kesian gak tengok fotopages saya ni, takde apa-apa pembaharuan selepas saya berpindah ke blog http://rudyazwan.com/blog . Apa boleh buat, 1 blog je cukup lah untuk update gambar-gambar perkahwinan kot kan. Ops, sebelum terlupa, gambar kat atas tu rumah baru saya, gambar tu masa pertama kali dapat kunci, kesian rumah tu kosong je lagi..Nanti saya upload gambar yang dah siap renovate. Alhamdulillah dan syukur kepada Allah s.w.t sebab bagi rezeki kat saya da... View this Fotopage entry
Irwandy ND Mazwir
Latest entry:Konsert Peterpan Malaysia Tour 2008
Tarikh : Ahad, 27 April 2008 Tempat : Stadium Negara, Kuala Lumpur Gear : Nikon D300 + AF-S 17-55mm f/2.8 + AF-S VR 70-200mm f/2.8 Settings : Shutter Speed 1/200 - 1/320 , Aperture f/3.5 - f/4.5 , ISO 1000 - 1600 , WB Kelvin 4700 , No-Flash More pictures coming soon! ;) --> http://www.flickr.com/photos/irwandy Thanks to Gua.com.my & Clockwork Records Event Management I love concert photography. This is my real passion in photography. Looking forward for any... View this Fotopage entry
miss artcraft
Latest entry:pelita kecil
Berminat dengan barangan hiasan kraftangan ? Di artcraft-corner, kami menawarkan produk kraf buatan tangan... Buat permulaan, kami menawarkan produk kraf gubahan dari suratkhabar dan buluh.. Produk #1 : Pelita Kecil - diperbuat daripada suratkhabar. - saiz tapak (diameter) : +- 12cm - tinggi : +- 33cm - diameter atas : +- 5.5cm - dilengkapi kabel dan lampu - sesuai utk diletakkan di atas meja - RM40 buat masa ini, kami tidak menyediakan servis penghantaran. tetapi, pelanggan ... View this Fotopage entry
Lampu - Bubu Shape#2
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
Mazrul Hisyam
Latest entry::: Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008
Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008 Hari ni aku datang awal. jam 10 aku dah ade kat sana. Jadi banyak yg boleh di tembak. Panas ari nih, tapi semangat tetap ade utk menembak. Jadi nih sikit hasil yg ade. Yg lain semua masuk dlm Flickr http://www.flickr.com/photos/mazrulphotoblog/ Sambung lagi esok! View this Fotopage entry
Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008
azie uraya
Latest entry:pose gedik dr nana...ahaks.... ;P
View this Fotopage entry
pose gedik dr nana...ahaks.... ;P
AR Photography
Latest entry:Azizul & Walynn's Reception at Flamingo Hotel, KL
ARphotographyhttp://www.arphotography.com.my/portfolio/weddings/Azizul%20&%20Walynn%20Rec/index.php() ARphotographyCLICK HERE!! http://www.arphotography.com.my/portfolio/weddings/Azizul%20&%20Walynn%20Rec/index.php(AR's shot of the event!!) < CLICK HERE!! ARphotography & video Rahim/Rambo/Hantu 012-2022952 Nicky - 012-2274622 ar7179@gmail.com http://www.ARphotography.com.my <------------ My official website!!! http://www.ARphotography.com.my(CLICK HERE!!) View this Fotopage entry
Adi Nang
Latest entry:Sneak Preview
More kids please visit http://milkinthebottle.blogspot.com/ View this Fotopage entry
3 layer
Project Rasso
Latest entry:Gadis-Gadis S u n t i Alam Maya
Click http://www.flickr.com/photos/lanraga/(HERE) to view more photos. Also please visit to http://www.kahwingraphy.com(KAHWINGRAPHY) Currently i'm listen to Saiful Apek - Aspalela View this Fotopage entry
mohd ezuddin
Latest entry:Deepavali Vartikal
Malaysia girl ethnic Hindu play at a temple during the Deepavali celebration in Teluk Intan, Perak, October 27, 2008. The Malaysian Hindu community ethnic people are marking Deepavali festival today. Malaysia ethnic Hindu devotee performs prayers at a temple during the Deepavali celebration in Teluk Intan, Perak, October 27, 2008. The Malaysian Hindu community ethnic people are marking Deepavali festival today. View this Fotopage entry
Jay Farhana
Latest entry:Ministry of Moment -the advert
booking contact no: 0123100879 [Shafiq Akmal] 8-) View this Fotopage entry
didiz rushdi
Latest entry:athir punk
the latest of athir rakin yg makin mengganas sejak dapat 'kaki'. sekarang dia sudah pandai tidur pukul 11 - 12 tengahmalam. Asyik main aje. Mak dia dah start temper dah dan berkesudahan dengan babah dia aje yg kena sound. Hahahaha. View this Fotopage entry
azri zainul
Latest entry:Cameron Highlands
View this Fotopage entry
sya zac
View this Fotopage latest entry
again winter....
nur istimewa
Latest entry:Senja Di Hangar MAS KLIA
Assalamualaikum... Gambar yg di shoot semasa Majlis Mabit. Seperti majlis Mabit yg lepas, seperti biasa akan diadakan tayangan video Palastine. Waktu ini lah yang saya tak dapat lupakan dimana semasa 1 lagu nasyid perjuangan Palastine (nasyid Arab) dinyanyikan mereka, rakan-rakan yg lelaki ni turut menyanyi dan melaungkan 'Allahu'akbar' dgn penuh semangat selepas lagu tersebut... Ya Allah... berderau rasanya darah time tu... :surprised: Saya mengucapkan syukur pada Ilahi kerana menemukan saya dengan ... View this Fotopage entry
Mr arnanda
Latest entry:Poor
Disaat susah...manusia selalu bertanya "Kenapa harus aku?" Disaat senang...pernahkah manusia bertanya "Kenapa harus aku?" View this Fotopage entry
FMJC Johor Community
Latest entry::: FMDC - Gunung Ledang Outing
Sagil 29 May – Sempena Hari Bumi Sedunia, sebuah komuniti maya yang mula mencipta popularity di Malaysia serta mempunyai beberapa lagi rangkaian komuniti di luar Negara seperti Singapura, Vietnam, Jepun serta beberapa Negara asia yang lain. [Gambar oleh Aminorazmi] Sejumlah 20 perserta telah menjayakan aktiviti ini dan disertai oleh model-model jelita iaitu perserta akhir Miss Sagil Universe. AskMe mendakwa beliau telah sampai di kaki Gunung Ledang menunggu rombongan yang lain seawall 7.30 pag... View this Fotopage entry
FMDC - Gunung Ledang Outing
amal aziz
Latest entry:Announcement...
Lets click here !!! http://www.amalaziz.com View this Fotopage entry
Iman n Mas
Latest entry:Latest update of Myra & Irfan
Myra is now a "kakak" while Irfan is 2.5 months old... View this Fotopage entry
jali jali
Latest entry:ANak Siapa ni Eh?
View this Fotopage entry
afimon
bimmer man
Latest entry:MOVING ON...
: : WELCOME TO : : http://zamfoto.com(zamfoto.com) http://zamfoto.com() View this Fotopage entry
Malaysia First Day Cover
Latest entry:2005 - tunggguuuuuuuuuuuu... belum scan lagik
Bunga Nadir Siri II Forum Menteri-menteri Pembangunan Infrastruktur Rantau Asia Pasifik ke-5 K.Lumpur,Malaysia Burung Migrasi di Malaysia Kereta Buatan Malaysia - Gen2 Tarian Tradisional Songket Seni Warisan Agung Burung-burung di Malaysia 100 tahun Universiti Malaya (1905-2005) Ulangtahun ke-600 Hubungan Malaysia-China Spesis Mamalia Yang Dilindungi Siri III Pengangkutan Air Tradisional Ulang tahun ke-100 Kolej Melayu Kuala Kangsar Reptilia yang jarang-jarang ditemui di Malaysia ... View this Fotopage entry
Admin Fotopages Malaysia
Latest entry:5th Malaysian Fotopages Gathering
http://www.fotopages.com.my/forum/viewtopic.php?t=3704() Klik imej di atas untuk terus ke laman web rasmi Fotopages Malaysia Digital Comunity Terima kasih Admin FMDC Kuala Lumpur View this Fotopage entry
map
Farah Fauzi
Latest entry:Viva Las Vegas!
Backdated entry this one is - 19 June 2007 clockwise from top left : the famous Vegas signboard on the entrance of The Strip, The Mirage, Statue of Liberty at New York Hotel, Eiffel Tower at Paris Hotel, The Venetian, The Stratosphere Tower Fabulous city, one must go to before one dies and a must for a CSI Vegas fan! Top 3 things one must do when in Vegas : 1) Watch any of the dozens of shows showing every night eg. Cirque de Soleil, Phantom of the Opera, etc. Celine Dion was performing during... View this Fotopage entry
Head konco ditembak bertubi2 kat kaki
zzoux
Latest entry:LATEST ANNOUNCEMENT
Pls be informed that I no longer maintain this fotoblog. For my latest work, please browse my portfolio at http://www.pesonaimage.com View this Fotopage entry
All the VIP's
digital dome
Latest entry:Jumping....jumping
http://www.digitaldome.org() Need domain, web hosting and personal photo gallery ? contact me - dome@digitaldome.org or YM = xsdome Contoh Gallery : http://photo.digitaldome.org (sedang pakai ) http://gallery.digitaldome.org (for demo) web photo lain : http://www.syahrinaziz.com http://www.shaifulrizal.com ( u.c ) http://www.helmyemran.com ( u.c ) http://www.2121studio.com ( u.c ) http://gallery.jurufoto.com http://www.petirphoto.net http://www.jieadra.com coming soon : www.sy... View this Fotopage entry
na na
View this Fotopage latest entry
noname noname
Latest entry:Fotopages ini DITUTUP/ This fotopages is CLOSED
Ditutup buat selamanya.. Closed for good... Good luck and cheers. Server Data Server Type: Apache/2.0.52 (CentOS) IP Address: 62.219.18.18 Whois | Reverse-IP | Ping | DNS Lookup | Traceroute IP Location Israel - Tel Aviv - Tel Aviv - Bzqint-dc Response Code: 200 Domain Status: Registered And Active Website Whois Record Registrant: Pidgin Technologies Ltd Daniel Frish 4/5 Tel Aviv, 64731 IL Domain name: FOTOPAGES.COM Administrative Contact: Kass, Ron Daniel Frish 4/5 Tel Aviv... View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016